Ψυγειομεταφορές

 
 
 
Η εταιρεία Γ. ΚΑΤΡΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε., που εδρεύει στην Ηλιούπολη, ειδικεύεται και στις ψυγειομεταφορές διαθέτει φορτηγά ψυγεία για τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων με πλήρη υπευθυνότητα. Για τα εμπορεύματα που χρειάζονται χαμηλή ή υψηλή ψύξη, μας εμπιστεύονται καθημερινά ακόμα και γνωστές φαρμακοβιομηχανίες.

Πραγματοποιούμε ψυγειομεταφορές σε όλη την Ελλάδα, μέσω ειδικών οχημάτων που διαμορφώνουν συνθήκες συντήρησης ή κατάψυξης, ανάλογα με την περίπτωση.

Διαφόρων ειδών αντικείμενα, τρόφιμα, πρώτες ύλες, προϊόντα και ανταλλακτικά απαιτούν σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας για να είναι σε θέση να μεταφερθούν. Ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε μεταβολή της θερμοκρασίας θεωρείται απαγορευτική για τη βιωσιμότητά τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τα φορτηγά κοινού τύπου αδυνατούν να μεταφέρουν με ασφάλεια τα συγκεκριμένα εμπορεύματα, καθώς, όπως είναι φυσιολογικό, υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας και κλίματος κατά τη διάρκεια της μετάβασης από μια περιοχή σε κάποια άλλη. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα οχήματα δεν διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή προκειμένου να καθορίσουν τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Απαιτείται, λοιπόν, η χρήση μιας ειδικής κατηγορίας εξοπλισμού, η οποία περιλαμβάνει τα φορτηγά – ψυγεία.

Χάρη στα ειδικού τύπου φορτηγά – ψυγεία που διαθέτουμε στη Γ. ΚΑΤΡΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε., οι ψυγειομεταφορές καθίστανται πραγματοποιήσιμες.

Με κύρια... όπλα μας την εξειδίκευσή και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, ελέγχουμε και ρυθμίζουμε με ακρίβεια τη θερμοκρασία, την υγρασία, τον εξαερισμό και τον φωτισμός, τις συνθήκες δηλαδή κάτω από τις οποίες λαμβάνουν χώρα οι προβλεπόμενες ενέργειες.
 
 
 
 
Η 20ετής εμπειρία μας στον τομέα των μεταφορών αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Ψυγειομεταφορές προϊόντων που απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες ψύξης πραγματοποιούνται από εμάς, με μοναδικό γνώμονα την άριστη εξυπηρέτησή σας.

Στόχος μας είναι τα προϊόντα σας να φτάνουν αναλλοίωτα στον προορισμό που επιθυμείτε και εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε.
 
 
Ψυγειομεταφορές - Γ. ΚΑΤΡΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ. ΕΠΕ στην Ηλιούπολη
 
 
 
Ψυγειομεταφορές - Γ. ΚΑΤΡΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ. ΕΠΕ στην Ηλιούπολη